Discovery High School

Skip to main content
Mobile Menu

Bell Schedules

Community Day Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:40 AM 9:10 AM 90 min
Break 9:10 AM 9:20 AM 10 min
2nd Period 9:24 AM 10:14 AM 50 min
3rd Period 10:17 AM 11:07 AM 50 min
Community 11:10 AM 11:40 AM 30 min
Lunch A 11:43 AM 12:12 PM 29 min
5th Period A 12:15 PM 1:00 PM 45 min
5th Period B 11:43 AM 12:27 PM 44 min
Lunch B 12:30 PM 1:00 PM 30 min
Afternoon Break 1:00 PM 1:07 PM 7 min
4th Period 1:10 PM 2:40 PM 90 min
Regular Bell Schedule This schedule will be followed on enrichment and family days.
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:40 AM 9:10 AM 90 min
Break 9:10 AM 9:20 AM 10 min
2nd Period 9:24 AM 10:14 AM 50 min
3rd Period 10:17 AM 11:07 AM 50 min
5th Period 11:10 AM 12:00 PM 50 min
Lunch A 12:00 PM 12:30 PM 30 min
Enrichment/Family A 12:33 PM 1:03 PM 30 min
Enrichment/Family B 12:00 PM 12:30 PM 30 min
Lunch B 12:33 PM 1:03 PM 30 min
4th Period 1:10 PM 2:40 PM 90 min